Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

WarmWool Hood Sweater, Woman

Hettegenser for damer i Aclimas WarmWool-serie Hetten kan brukes som balaklava eller som polokrage Armer med tommelhull og håndvarmerlomme på magen
kr 849,00

Lars Monsen Anárjohka Vest Man

Lars Monsen merinoull - reversibel med god lagring! Denne friluftsvesten i ull er superbehagelig og lett å bevege seg i. I tillegg har den forsterkninger i på utsatte områder. En flott vest som både varmer og puster bra. Som alle merinoull-plagg, isolerer vesten selv når den blir våt. Like god å ha på seg, selv over lengre tids bruk selv når været er veldig dårlig.
kr 1 699,00

WarmWool Granddad shirt, Man

Myk og deilig bestefartrøye i 100% merinoull Passer perfekt til uteaktiviteter som alpint, padling og friluftsliv Varmer selv når den er fuktig, og motvirker vond kroppslukt
kr 699,00

WarmWool Shirt with cord, Man PEACOAT XL

Kul genser i serien WarmWool som er veldig behagelig, varm og kan brukes til alt. WarmWool er Aclimas mest populære serie. Plaggene i denne serien er laget av Total Easy Care (TEC) - behandlet merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke.
kr 649,00

/29 cotton heritage T-Shirt (W

Klassisk T-skjorte fra Norrøna 100% økologisk bomull pureOrganic™
kr 449,00

HH TECH T-SHIRT

HH Tech-serien er lette tekniske topper for sportsaktiviteter.
kr 249,00

Lars Monsen Anárjohka T-shirt,

Aclima Lars Monsen Anárjohka T-shirt Jet Black passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter som løping, sykling og golf. Fungerer også perfekt som en myk og varm t-skjorte til hverdags. Lars Monsen Anárjohka – dette er en serie ullundertøy i merinoull, for ekte friluftsfolk. Lars Monsen har sammen med Aclima utviklet en kolleksjon som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest.
kr 549,00

LightWool T-shirt LOGO, Man

T-skjorte 100% Merinoull
kr 549,00
Se som
Sorter etter
Vis per side