Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Air hanske Jr

Varme hansker Vannavvisende Vindtett Vattert med Thinsulate®
kr 179,00

Air vott Jr

Varme votter Vannavvisende Vindtett Vattert med Thinsulate®
kr 179,00

WarmWool Crew Neck shirt, Juni

Aclima Warmwool Crew Neck Shirt er en myk og behagelig undertrøye for barn, som passer perfekt ved de eventyrene ute der man ønsker litt ekstra varme, siden den lages av noe tykkere merinoull enn vanlig.
kr 319,00

WarmWool Hood Sweater, Junior Peacoat/Patina Green 140

Aclima har utviklet en ullgenser der det er nærmest umulig for barnet å miste luen i barnehagen eller skolen. Hettegenseren er spesielt beregnet på kalde dager og er en nyvinning når det gjelder undertøysdesign. Barnet behøver ikke fryse på hodet eller halsen siden du kan velge mellom rund hals, polo - eller dekke hele hodet med en balaklava.
kr 499,00

WarmWool Longs, Junior

Aclima WarmWool er Aclimas mest populære serie, og den serien vi har størst utvalg i. Dette er det tradisjonelle undertøyet laget av Total Easy Care (TEC) – behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer meget godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null. Bruksområde: Produkter som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.
kr 319,00

WarmWool Overall, Junior

Glem alt som heter ulltrøye og ullongs når barna skal ut. Aclima laget den første heldressen i ull på markedet. Et fantastisk plagg der man slipper glippe og snø nedover ryggen. Produktet har toveis glidelås i front, samt glidelås rundt rumpa og ned på lårene. I tillegg har overallen tommelgrep for å varme hendene.
kr 849,00

WW LONGS JUNIOR 1/JetBlack 140

Warmwool Longs er en meget behagelig og varm longs for de minste vevd i 100% merinoull. Veldig god mot huden.
kr 299,00

WW OVERALL JUNIOR 6/Cerise 150

Produkter som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.
kr 849,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filter by:

Clear All
Fra: kr 69,00 Til: kr 849,00
kr69 kr849
Produsenter