Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Åsnes

Se som
Sorter etter
Vis per side

AMUNDSEN FRAM BC SKI WL/FL

Amundsen Fram er en stivere versjon av Amundsen. Skien er lengdestiv, har en markant smørelomme og er retningsstabil. Denne skien passer perfekt for de som skal på lange turer med pulk og oppakning. Skien passer i ordinært turspor og leveres med fellelås. Dette er den perfekte fjellskien for eventyrere.
kr 3 799,00

BREIDABLIKK HUNTER BC SKI

Fjellskien for jakt og fritid med hund Uten stålkant Allsidig
kr 3 799,00

CECILIE BC SKI

Lettsvingt allrounder for damer Utviklet i samarbeid med Cecilie Skog God innsving og bredde
kr 3 999,00

COLLTEX COMBIN MOHAIR SKIN 120 OC/Oc M

Langfelle, perfekt til fjellskiturer med telt eller fra hytte til hytte 100% mohair for den beste kombinasjonen av glid og feste
kr 2 299,00

COMBAT NATO JEGER SPESIAL

Combat Nato er en svært lett, og robust fjellski med hel stålkant og hele 22 mm innsving. Skien er bygget på samme form som Ingstad men er uten grafisk motiv. Den er derfor et godt valg for jegere som ønsker være kamuflert i snøen. Skien er utviklet for forsvaret, med tanke på både gå- og kjøreegenskaper.
kr 4 299,00

FINNMARK 54 BC SKI

Finnmark 54 er en lengdestiv og svingvillig fjellski uten stålkant. Skien har en lett karbon- og glassfiberarmert trekjerne. Den lengdestive konstruksjon gjør den perfekt for lange turer på vidda, gjerne med bagasje. Finnmark 54 er hundevennlig ski uten stålkant slik at du og din beste venn kan dele mange og lange skiturer i fjellheimen. Nordisk Rocker (Early Rise) og markant innsving sørger for svingvillighet. Skien leveres med feste for X-skin, men den markante smørelommen gjør det også mulig å vokse skien. Skien passer også i skispor og er derfor godt egnet til turer i marka. Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en tilpasset X-skin mohair 45mm til kaldt føre/moderat terreng. Vått føre og bratt terreng krever 45mm Syntetisk X-skin.
kr 3 499,00
Se som
Sorter etter
Vis per side