Turutstyr

Bright as Day 2000

Bright as Day 2000

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 1 999,00

På lager

Dette er hodelykten du kan bruke til ALT. Den er liten og lett og fungerer utmerket til alle aktiviteter fra toppturer til en rolig tur i skogen.


Slik velger du riktig hodelykt


 

Beskrivelse

Detaljer

Dette er hodelykten du kan bruke til ALT. Den er liten og lett og fungerer utmerket til alle aktiviteter fra toppturer til en rolig tur i skogen. Lykten er vanntett og tåler neddykking i vann i kortere perioder. Vet du at farten blir stor anbefaler vi å se oppover i sortimentet til Moonlight, da trenger du mer lys. Spredning på 20 grader gir bra bredde i lysbilde innenfor den farten en føler seg komfortabel med på denne lys mengden. PASSIV KJØLING 2000 lykten er laget som en passivt kjølt lykt. Dvs at bevegelser rundt lykt hode sørger for å holde den kald nok. Hvis den blir for varm så vil den automatisk dimme ned til 25% styrke for åbeskytte diodene mot overoppheting. KONSTRUKSJON AV LINSENE 2000 lykten er laget som en passivt kjølt lykt. Dvs at luften rundt lykt hode sørger for å holde den kald nok. Brukes den når det er varmt i været så trenger den god fart for å få nok luft kjøling.Hvis den blir for varm så vil den automatisk dimme ned til 25% styrke for å beskytte diodene mot overoppheting. Ytelse Lyktene testes under ekstreme forhold slik at vi er sikre på at de holder det vi ønsker de skal. Alt fra sommer varme til – 30 grader. Lyktene brukes av mange hundekjørere og vinneren av Finnmarksløpet 2016, Ole Sigleif Johansen kjørte med en Bright as Day 2000 på hodet og en Bright as Day 4000 som sledelykt. Batterier Alle lyktene våre bruker batterier med kjerne fra Panasonic for å sikre oss den høyeste mulige graden av sikkerhet og ytelse Hodestrikk Når du kjøper en BAD serie lykt så får du med hodestrikk med silikonerte stringer for at det skal sitte ekstra godt. Batteri, lader, forlenger kabel, lim lapper. Eneste som ikke følger med er hjelmfeste til ski/ skuter / full face hjelmer.

Teknisk info

Tilleggsinformasjon

Teknisk info LIGHT SOURCE 4×CREE XP-G LED LIFESPAN 50 000 hours SHELL MATERIAL 6061-T6 Aluminum alloy SURFACE TREATMENT Type III hard-anodized anti-abrasive finish BIG SWITCH BUTTON Easy to operate with gloves BATTERY 4×18650 Li-ion batteries (16.8V 3200 mAh) BATTERY LIFE 500 charge cycles RUNTIME 2.5 hours @ 100% brightness CHARGING TIME 3.5 hours

Tagger

Produkttagger

  • No tags connected to product

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Produktomtaler

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

SKRIV EN PRODUKTANMELDELSE

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bright as Day 2000

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Value
Quality
Price